Aha Matematik-Problemlösning 3

Aha Matematik-Problemlösning 3 En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,28 MB
FILNAMN
Aha Matematik-Problemlösning 3.pdf
ISBN
5702258660905

BESKRIVNING

Aha! Individualisera till ett oslagbart pris!Aha! är en serie häften i svenska, matematik, engelska, SO och NO. Häftena är lagom långa, roliga och kluriga och låter eleverna öva lite extra på just det som de behöver.Läs merVarje häfte innehåller fakta och uppgifter om ett speciellt ämne. Eleverna får på så sätt möjlighet att arbeta med en sak i taget och läraren kan individualisera beroende på elev och grupp.Häftena karaktäriseras av lättillgängliga texter och information med uppgifter som är varierande och roliga för eleverna. Strukturen är enkel med ett moment på varje sida, ibland på ett uppslag. I häftena för läsförståelse ser varje uppslag likadant ut. Där ligger texten på vänstersidan och tillhörande läsförståelsefrågor på högersidan. Tanken är att strukturen ska vara igenkännande för eleverna och på så sätt träna dem att arbeta självständigt. Problemlösning finns i tre nivåer så att även de svagaste eleverna kan hitta en lagom svår nivå. I häftena får alla elever möjlighet att utvecklas och se hur roligt det är att lösa problem.Addition 0-10, Subtraktion 0-10Lgr 11 betonar vikten av att befästa huvudräkningen i det lägre talområdet. I dessa häften finns variationsrika övningar inom talområdet 0-10.Knep och knåp 1 och 2På ett enkelt och lekfullt sätt får eleverna arbeta med flera delar av det centrala innehållet i Lgr 11. Övningarna är t.ex. ”prick till prick”, talföljder och geometriska mönster, samt olika figurer och former.Bläddra gärna i de digitala smakproven som visar häftena i sin helhet.

Här finns övningen som Word-dok och PDF-fil. Diagnos kap 3.1/3.2 Diagnos kap 3.3/3.4, använt ht2015 Diagnos trigonometri, använt vt2016 Diagnos primitiva/integraler, använt vt2016. AB-uppgifter, för inlämning.

Startsida. Förskoleklass Det finns massor av ställen där man kan hitta matteproblem för elever att lösa, så det kan kanske kännas onödigt med ett sådant ställe till, men här samlar jag de problem som jag gillar och som jag tycker fungerar i mina klasser. Åk F-3 > Matematik > Problemlösning.

RELATERADE BÖKOR