Spöktivolit

Spöktivolit - Mårten Melin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Melin
DIMENSIONERA
12,97 MB
FILNAMN
Spöktivolit.pdf
ISBN
6967663895634

BESKRIVNING

På rasten sparkade Maj i gruset framför sig.Vad är det? frågade jag. Vill du inte till Köpenhamn?Jo, sa Maj. Det vill jag. Men jag kan inte.Varför inte då?Maj suckade.Jag kan vara på olika ställen här i stan. Men att röra sig långt bort går inte om man är spöke. Man är liksom fast på ett ställe.Då förstod jag varför Maj var ledsen. Hon kunde inte följa med på klassresan!Efter klassens lyckade teaterföreställning har de fått ihop tillräckligt med pengar för att åka på klassresa. Men Maj kan inte följa med! Nila tycker att det är jätteorättvist, det var ju Majs förtjänst att pjäsen blev så lyckad. Med hjälp av Oliver lyckas hon övertala klassen att stanna i stan och Maj ordnar världens överraskning till dem!

av Mårten Melin (Bok) 2018, Svenska, För barn och unga. Spöksystrar, del fem.

Köp Spöktivolit av Mårten Melin på Bokus.com. Spöktivolit. av Mårten Melin Hanna Granlund (Bok) Svenska, För barn och unga Spöksystrar, del fem.

RELATERADE BÖKOR