Sommar och hemliga härligheter

Sommar och hemliga härligheter - Moni Nilsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moni Nilsson
DIMENSIONERA
6,64 MB
FILNAMN
Sommar och hemliga härligheter.pdf
ISBN
6107515131417

BESKRIVNING

Det är sommarlov och Semlan och Gordon har bestämt sig. De ska i hemlighet resa till Göteborg och hitta Semlans farfar. Men vägen dit är kantad av äventyrligheter och oväntade komplikationer. Varför var Lino till exempel tvungen att dyka upp just precis när Semlan och Gordon tränade för att ta kyssvärldsrekord och hamna i Guinness Rekordbok? Och sen bara försvinna.Vad var det egentligen han hade velat säga när pappa glömde bort att tala om att han hade ringt?Och vem kunde gissa att Semlan skulle bli förband åt 4U på Ullevi?Semlan och Gordon Sommar och hemliga härligheter är andra delen i Moni Nilssons nya serie för slukaråldern. Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats. 

Men vägen dit är kantad av äventyrligheter och oväntade komplikationer. Semlan och Gordon: Sommar och hemliga härligheter ljudbok. 159 kr.

Alltför nära ebok - Linwood Barclay .pdf. Semlan och Gordon Sommar och hemliga härligheter är andra delen i Moni Nilssons nya serie för slukaråldern. Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare.

RELATERADE BÖKOR