Nikkis dagbok #9 : berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen

Nikkis dagbok #9 : berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen - Rachel Renée Russell | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
9,13 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #9 : berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen.pdf
ISBN
2425373891968

BESKRIVNING

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen KulturenEn viss översittartjej i skolan - hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« - har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser. Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister! Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien. RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 25 miljoner exemplar världen över och de har översatts till 36 språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Filmversionen av Nikkis dagbok kommer att göras av Summit Entertainment, produktionsbolaget bakom Twilight och Divergent.

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen En viss översittartjej i skolan - hon som Nikki brukar ... Pris: 171 kr. Inbunden, 2013.

Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien. RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Nikkis dagbok #9 : berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen av Rachel Renée Russell 9-12 år kartonnage, 2017, Svenska, ISBN 9789177017820 Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar.

RELATERADE BÖKOR