Min aktiva bok om färger

Min aktiva bok om färger - Julie Mercier | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julie Mercier
DIMENSIONERA
5,29 MB
FILNAMN
Min aktiva bok om färger.pdf
ISBN
5666450322260

BESKRIVNING

Övar barnets finmotorik, färglära och ordkunskap! En fin, interaktiv pekbok om färger där barnet får lära sig om färger på ett enkelt och roligt sätt. Ett uppslag ges till varje färg där föremål och djur radas upp som har just den färgen. Kan bar­net namnge alla blå föremål? En ordbok likväl som ett sätt att lära sig att identi­fiera färger. Varje uppslag innehåller dessutom en interaktiv del med flikar och rörli­ga effekter. De tillåter barnet att bli aktiv i läsningen och öva på sin fin­motorik. En bok som tål att hanteras av små och ivriga händer! Ålder: 13 år. 

| Adlibris Min aktiva bok om färger Julie Mercier. Övar barnets finmotorik, färglära och ordkunskap! En fin, interaktiv pekbok om färger där barnet får lära sig om färger på ett enkelt och roligt sätt.

Jag förstår. Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

RELATERADE BÖKOR