Lejonet från Norden : en sagolik historia om Gustav II Adolf

Lejonet från Norden : en sagolik historia om Gustav II Adolf - Andréas Sjölander | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andréas Sjölander
DIMENSIONERA
10,10 MB
FILNAMN
Lejonet från Norden : en sagolik historia om Gustav II Adolf.pdf
ISBN
5094357200058

BESKRIVNING

HÖGSTA BETYG AV BTJ, SVERIGES BIBLIOTEK! (Publicering i BTJ-häftet nr 23.)Gustav Adolf, vilken kung! Han lyckades med helt otroliga saker - som att göra Sverige till en stormakt till exempel. Men när hans nya coola båt sjönk mitt i Stockholm, eller när han red vilse i dimman - då var det inte lika kul. En superkändis var han i alla fall - Lejonet från Norden.Boksmart ger ut sagolika historier för dig mellan 3-115 år - skrivna och illustrerade med både humor och värme. På bara tio minuter får du och ditt barn koll på en historisk person och händelse som ni kan minnas livet ut. För vem glömmer en saga?"Att på detta roliga, lekfulla och fantasirika sätt få barn (och vuxna) intresserade av historia är fantastiskt. Jag känner en enorm glädje när jag säljer dessa böcker som gåvor till barn och barnbarn. De ger mig också möjlighet att föra in historia som en naturlig del i mina egna barns liv."JENNY FORSBERG, TREBARNSMOR OCH BUTIKSANSVARIG PÅ KALMAR LÄNSMUSEUM

Men när hans nya coola båt sjönk mitt i Stockholm, eller när han red vilse i dimman - då var det inte lika kul. En superkändis var han i alla fall - Lejonet från Norden. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom gustav ii adolf Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Betyg: 5 av 5 ⭐️ Vi har läst sjätte boken i denna sagoserie med historisk kunskap inbyggt, varje bok har än så länge förmedlat kunskap om… Det nordiska lejonet : Gustav II Adolf och Finland 1611-1632. 64 kr Finns i lager Book Outlet.

RELATERADE BÖKOR