Birger - det lilla Storsjöodjuret : piraterna

Birger - det lilla Storsjöodjuret : piraterna - Sara Strömberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Strömberg
DIMENSIONERA
5,57 MB
FILNAMN
Birger - det lilla Storsjöodjuret : piraterna.pdf
ISBN
9857472098293

BESKRIVNING

Piraterna har kommit till Storsjön igen! De vill stjäla pappas skatt, men det tänker inte Birger och Harriet gå med på. Den tredje boken om det lilla Storsjöodjuret Birger handlar bland annat om guldpengar, papegojor och en flagga. Men kanske mest om ett riktigt spännande äventyr med skäggiga pirater. "Har du inte upptäckt Birger än, gör det!"Karin Ljusterdal, Västerås Stadsbibliotek på www.boktips.net"Nu längtar jag bara efter kommande böcker om Birger, för det här är en bilderboksserie som uppskattas av såväl barn som vuxna!"Carola Lindström, Barnboksbloggen"...bilderna är färgstarka, mustiga och humoristiska.""Boken innehåller mycket spänning och känslor av olika slag och kan därför bli en favorit hos många barn."Maj-Britt Claesson, Lektör. BTJ. Häfte 11105649"Birgerböckerna är helt fantastiska! Det här är helt klart böcker som man inte bara ska låna från biblioteket utan ha hemma i bokhyllan."Ewa-Maria Wiik, Finland"Hoppas verkligen på en fortsättning på den bästa barnboksserie vi läst!!!"Ulrika Gaunitz, Stockholm"Böckerna om den lilla sjöodjursungen utstrålar en upptäckarglädje och en leklust att vara rädd om!"Helen Schmidl, ÖstersundsPosten

Den tredje boken om det lilla Storsjöodjuret Birger handlar bland annat om guldpengar, papegojor och en flagga. Men kanske mest om ett riktigt spännande äventyr med skäggiga pirater.

Håll dig säker och frisk. Tvätta händerna och distansera dig socialt. Birger - det lilla Storsjöodjuret.

RELATERADE BÖKOR