Uppdrag skolstart

Uppdrag skolstart - Katja Reider | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katja Reider
DIMENSIONERA
3,72 MB
FILNAMN
Uppdrag skolstart.pdf
ISBN
9561243273958

BESKRIVNING

"Bilderna av Nikolai Renger är härligt färgglada med mycket humor och roliga detaljer att upptäcka... En rolig idé som är väl genomförd och kan inspirera föräldrar och lärare att skapa olika uppdrag inför skolstart."- Bibliotekstjänst, Mona Örjes "Betyg 4 av 5... En frisk fläkt"Barnboksfamiljen En härlig och rymdinspirerad bilderbok om att börja i skolan. Max ska snart börja i skolan. Frågan är om han är redo? Som tur är får han brev från Kapten Kosmos med små uppdrag som ska hjälpa honom att förbereda sig.  Läsaren får följa med Max på hans olika upp­drag: Kan han hitta till skolan själv? Vågar han prata med utomjordingar i klassen? Max löser uppgifterna på sitt eget finurliga sätt.  En perfekt bok att läsa för barn som är ny­fikna på skolan. Som kanske ska börja skolan, som nyss har börjat skolan eller som bara vill ta del av ett annorlunda rymdäventyr, där barnets fantasi får stå i fokus. Med färgglada och roliga bilder av Nikolai Renger.

Boken har 1 läsarrecension. Kolla in vår söta nya pekbok Jag älskar dig, elefant! Otroligt söt pekbok med spännande persienneffekt. Uppdrag skolstart är en lekfull och fantasifull förberedelse inför Max skolstart. Jag tycker att det är spännande och roligt att följa Max äventyr de sista dagarna innan skolan börjar.

129:-Lägg i varukorgen. Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

RELATERADE BÖKOR