Un été très cool åk 6 Allt-i-ett-bok

Un été très cool åk 6 Allt-i-ett-bok - Lena Wennberg Trolleberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Wennberg Trolleberg
DIMENSIONERA
10,49 MB
FILNAMN
Un été très cool åk 6 Allt-i-ett-bok.pdf
ISBN
7524221642726

BESKRIVNING

Un été très cool är skriven utifrån det centrala innehållet i kursplanen för moderna språk. Fokus ligger på muntlig kommunikation, vardagliga, välbekanta situationer och på att våga använda språkliga strategier för att förstå och göra sig förstådd.Stor identifikationHuvudpersonerna, med begränsade kunskaper i franska, är i samma ålder som eleverna vilket underlättar identifikationen. Berättelsen börjar på svenska men övergår i franska allteftersom ungdomarna blir säkrare på språket. Tanken är att låta eleverna uppleva hur man kan lära sig ett nytt språk genom att vara nyfiken, våga prata men också säga fel, gissa vad ord betyder, lära sig associera för att komma ihåg nya ord, samt använda kroppsspråket och andra strategier.Berättelsen åk 6Vi får följa Moa och Hanna från Karlstad när de åker till Paris World Games för att spela fotboll med ungdomar från hela världen. Via Moas resedagbok följer vi dem under en dryg vecka, på väg mot Paris, nya vänner, massor av upplevelser och ett nytt språk. På vandrarhemmet i Paris träffar de Enzo och Hugo, men också ungdomar från andra delar av världen där franska används. De köper glass och souvenirer, pratar om sina intressen, går på kafé, besöker Eiffeltornet och Louvren samt spelar fotboll. En mobiltelefon försvinner, några retas, andra blir avundsjuka och hur går det i fotbollscupen? Blir det vinst eller förlust? När hemresan närmar sig vill tjejerna inte lämna de nyfunna vännerna. I sista kapitlet får Moa ett meddelandeÖvningarna i Un été très coolI varje kapitel finns bland annat ord och fraser som behövs för att börja kommunicera på ett nytt språk, en inledande uppgift med detaljerade illustrationer som skapar förförståelse, minst två hörövningar och en gruppaktivitet är eleverna får använda språket. Uttal och intonation tränas systematiskt. Kulturkunskap varvas med uppgifter för att söka information på internet. Efter varje kapitel utvärderar eleverna sina kunskaper.Materialet i åk 6 består av:* Allt-i-ett-bok* Allt-i-ett-bok Digital* Lärarhandledning WebbKostnadsfritt extramaterialUn été très cool fortsätter på webben! Här finns inlästa texter och hörövningar, samt interaktiv ord- och grammatikträning.DigitalbokI digitalböckerna är all text inläst.LärarhandledningLärarhandledningen är webbaserad och innehåller allt elevmaterial samt facit. Här finns också arbetsblad, diagnostiska prov samt färdighetsprov med bedömningsmatriser. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Fokus ligger på muntlig kommunikation, vardagliga, välbekanta situationer och på att våga använda språkliga strategier för att förstå och göra sig förstådd. Stor identifikation Huvudpersonerna, med begränsade kunskaper i franska, är i samma ålder som eleverna vilket underlättar ... Materialet i åk 6 består av: * Allt-i-ett-bok * Allt-i-ett-bok Digital * Lärarhandledning Webb.

Lärarhandledning Basläromedel i franska för åk 6-9 med berättelsen i centrum. Un été très cool är skriven utifrån det centrala innehållet i kursplanen för moderna språk.

RELATERADE BÖKOR