Korsord för alla barn 3 : med flamskryss

Korsord för alla barn 3 : med flamskryss - Elin Lindell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Lindell
DIMENSIONERA
6,19 MB
FILNAMN
Korsord för alla barn 3 : med flamskryss.pdf
ISBN
8033336619044

BESKRIVNING

”Korsord för alla barn” är ett klurigt och kul sätt att öva läs- och skrivförmågan och leka med språket – nu även med flamskryss! Genomillustrerad i färg av korsordsmakaren Elin Lindell, som även gör barnkryss i Dagens Nyheter. Passar både för den som håller på att knäcka läskoden och den som läser obehindrat. Perfekt för resan eller hängmattan!

Fakta. Kryss.se ger dig möjlighet att skriva ut barnkorsord, så att dina barn alltid har roliga pyssel att roa sig med. Korsorden är lätta att ta till sig och skänker massor av rolig sysselsättning, oavsett om de används som ett led i språkutvecklingen eller bara för skoj skull.

Boken inleds med enklare bildkorsord och sedan höjs svårighetsgraden successivt. Mot slutet innehåller boken mestadels textkorsord.

RELATERADE BÖKOR