En gata genom historien : från stenålder till nutid

En gata genom historien : från stenålder till nutid Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,8 MB
FILNAMN
En gata genom historien : från stenålder till nutid.pdf
ISBN
5124278569379

BESKRIVNING

Följ med på en häpnadsväckande resa genom historien, från stenåldern till nutid. I En gata genom historien får du följa aktiviteten och utvecklingen på en och samma gata genom 12 000 år. I otroligt detaljrika och verklighetstrogna illustrationer ser man hur människorna under olika tidsperioder bodde och levde, vad de hade för kläder, vad de åt, vad de jobbade med. I boken presenteras fjorton olika epoker, varje uppslag visar en ny tidsperiod. Du kommer få se magnifika byggnader resas och vittra sönder, kyrkor byggas där antika tempel tidigare stod, broar i trä försvinna för att senare återuppbyggas i sten. Dessutom kan du på varje uppslag leta efter en tidsresenär och försöka hitta de föremål som överlevt genom historien.

Arkivet består av cirka 200 000 föremål och omkring en miljon fotografier som speglar helsingborgarnas och nordvästskåningarnas historia från stenålder till nutid. I Helsingborgs museers samlingar finns cirka 200 000 föremål och ungefär en miljon fotografier som speglar nordvästskåningarnas historia från stenålder till nutid. Enköpings museum är ett kulturhistoriskt museum i kommunal regi beläget på Rådhusgatan 3 i Enköping. På museet berättar vi om traktens historia, från stenålder till nutid.

I boken ... En gata genom historien: Från stenålder till nutid (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu! Från stenålder till nutid I Skandinavien har människor bott och levt i nästan 15 000 år och varje generation har lämnat spår efter sig. I modern arkeologisk forskning delas mänsklighetens historia in i olika tidsperioder. Följ med på en häpnadsväckande resa genom historien, från stenåldern till nutid.

RELATERADE BÖKOR