101 saker för barn att göra ute

101 saker för barn att göra ute - Dawn Isaac | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dawn Isaac
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
101 saker för barn att göra ute.pdf
ISBN
4277698970797

BESKRIVNING

Nu är det dags att du slutar stirra på den där skärmen och prövar snäckrace, gräver en fångstgrop, spelar människokrocket, blandar trolldrycker, flätar fågelbon, skriver namn på pumpor, går på björnjakt, viker pinnstjärnor, bygger snölyktor, och 92 andra helt fantastiska saker som helt enkelt inte får plats att skriva om här.Den här boken är till för att du ska sluta klaga över att det inte finns något att göra ute . För vet du vad? Det finns det. Faktiskt finns det minst 101 saker att göra.101 saker för barn att göra ute är sprängfylld med lekar, projekt, pyssel, experiment och trädgårdsarbete som kommer att få dig att vilja rusa ut!Boken innehåller mängder av idéer för alla säsonger, både snabba tiominutersaktiviteter och roliga heldagar. Alla aktiviteter är lätta att utföra och är illustrerade med bilder och tydliga instruktioner, så du kan inte misslyckas.

Alla barnen var verkligen lugna och mysiga på det här dagiset. Jag blev så impad.

Parkteatern är en trevlig aktivitet för hela familjen. 2017 firar den dessutom 75 år! Gratis föreställningar spelas över hela stan och har många föreställningar för barn.

RELATERADE BÖKOR