Kod: Orestes

Kod: Orestes - Maria Engstrand | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Engstrand
DIMENSIONERA
9,89 MB
FILNAMN
Kod: Orestes.pdf
ISBN
7655422526653

BESKRIVNING

En iskall stjärngnistrande vinterkväll hejdas 12-åriga Malin av en främmande man som hastigt trycker ett tjockt brev i hennes händer. Hon måste lova att överlämna brevet till det RUT-barn som kommer att flytta in i närheten om exakt hundra dagar . Då Orestes några månader senare flyttar in i det stillsamma villakvarteret med sin mamma och lillasyster, förstår Malin att det är dags att överräcka brevet trots att hon inte har någon som helst aning om vad ett RUT-barn är och inte heller vet någonting om den tillknäppta, strikt klädda pojke som just flyttat in i grannhuset och snart ska börja i hennes klass. Men ingenting blir som Malin förväntat sig! Orestes vill till en början varken veta av henne eller brevet. Till sist tar han ändå emot det och försöker läsa det kryptiska och till stora delar kodade brevet, författat av en ung ingenjör år 1857. Snart dras både Orestes och Malin hastigt och oundvikligen in i en kedja av gåtfulla händelser med kopplingar till Lerums förflutna.  Kod: Orestes av debuterande Maria Engstrand är en fullmatad bladvändare för bokslukaråldern!

| Adlibris "Kod : Orestes" är en gedigen bok som ger mersmak, som bör få uppföljare. Skumtimmen-författaren Johan Theorin har skapat en spännande och blodig ny fantasyserie.

En mix av vidskepelse, vetenskap och chiffertolkning. På detta grundar sig Boråsbördiga Maria Engstrands fantasieggande debutbok.

RELATERADE BÖKOR