Hästar

Hästar - Anja Schriever | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anja Schriever
DIMENSIONERA
3,29 MB
FILNAMN
Hästar.pdf
ISBN
4817461635246

BESKRIVNING

Hästar - kunskap för alla!Otämjda vildhästar, ädla fullblod, starka arbetshästar och beskedliga ponnyer kan ni bland annat läsa om i denna spännande faktabok för barn från åtta år. Med över 160 foton och illustrationer presenteras olika hästraser, hästens språk, hästskötsel och ridsport för barnen. Exempel på frågor som ni finner svar i boken på är:- Vilka var hästarnas förfäder?- Hur sköter man en häst på rätt sätt?- Vilka hästyrken finns det?

Likaså kan gamla hästar eller hästar som är påverkade av annan sjuk-dom vara känsliga. Hur allvarlig parasitin-fektionen blir beror på hur många maskar Ridning i Jorm är en lustfylld och stundom fartfylld upplevelse för både häst och ryttare.

Detta innebär att hästar som kommer till Sverige från ett annat land eller som föds i Sverige men registreras i en avelsorganisation utomlands och får sitt pass där, även behöver registreras i Sverige. Våra hästar har högre prisklass men kontakta oss gärna för förfrågningar om hästar i andra prisklasser, vi hjälper gärna till med förmedling till våra kontakter. Vi har sålt både läromästare vi utbildat såväl som mycket lovande unghästar och föl. Åtta hästar kvalar i två uttagningslopp, sammanlagt 16 hästar.

RELATERADE BÖKOR