Frank på bank : Lekfulla språkövningar för stavning och ordförråd

Frank på bank : Lekfulla språkövningar för stavning och ordförråd - Maria Björsell, Hanne Solem | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Björsell, Hanne Solem
DIMENSIONERA
6,81 MB
FILNAMN
Frank på bank : Lekfulla språkövningar för stavning och ordförråd.pdf
ISBN
5319723520419

BESKRIVNING

Frank på bank är ett häfte fyllt med kul träning som rör ordkunskap och ordförråd. Genom korta humoristiska texter, illustrationer och uppgifter arbetar eleverna med ett varierat urval av ord. Eleverna möter en skrivregel per uppslag. Häftet knyter ihop elevens skrivutveckling och rättstavning med läsglädje och språklekar som utmanar hjärnan på flera sätt.

Verktygslåda För Texttyper B - Arbeta Med Skrivprocessen I Berättande, Beskrivande, Argumenterande, Förklarande Och Reflekterande Text Bok. Lekfulla språkövningar för stavning och ordförråd! Frank på bank är ett häfte fyllt med kul träning som rör ordkunskap och ordförråd. Genom korta humoristiska texter, illustrationer och uppgifter arbetar eleverna med ett varierat urval av ord.

Köp boken Frank på bank : Lekfulla språkövningar för stavning och ordförråd av Maria Björsell, Hanne Solem (ISBN 9789178230280) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR