De förlorade orden

De förlorade orden - Robert MacFarlane | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert MacFarlane
DIMENSIONERA
12,26 MB
FILNAMN
De förlorade orden.pdf
ISBN
5014177098019

BESKRIVNING

En litterär barnbokssensation om djurens och naturens magi i traditionen från Det susar i säven och Nalle PuhDet var en gång, när ord började försvinna från barnens språk. Orden försvann så långsamt att ingen först märkte det. Blåklocka, björnbär, ekollon och huggorm.Ord som är borta nu. En gång var de viktiga för barn, för att beskriva naturen runt dem; för att formulera ett landskap som i tusentals år utgjort grunden för de minstas lek. Men kontakten med naturen är glesväxt nu - annat pockar på uppmärksamhet. De förlorade orden återupprättar kontakten med de ord som gått i ide. En hyllning till jordens egna sensationer - fylld av dikter och gåtor som leder till naturens skattkammare. En förtrollad bok för alla åldrar.Boken är rikt illustrerad med Jackie Morris akvareller, som röstats fram som årets vackraste av engelska bokhandlare och som även ställts ut på The Fondling Museum i London.I översättning av Rose-Marie Nielsen.ROBERT MACFARLANE är en brittisk författare som har belönats med E.M. Forsters litteraturpris, Guardian First Book Award och Dolman Prize. Hans senaste bok Landmarks utsågs till årets bok i 15 länder.JACKIE MORRIS är författare och en konsekvent hyllad illustratör av barnböcker.»Allt i boken andas tidlös kvalitet och en känsla av att tiden till och med upphör.« | Jan Gradvall  En Sunday Times bestseller

De förlorade orden återupprättar kontakten med de ord som gått i ide. Ord som är borta nu. En gång var de viktiga för barn, för att beskriva naturen runt dem; för att formulera ett landskap som i tusentals år utgjort grunden för de minstas lek.

Jesus avslutar liknelsen med pappans vädjande ord till den äldre sonen: "Min son, du har alltid stannat här hos mig, och allt mitt är ditt. De förlorade orden (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 8 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Anna Anka förlorade barnen - orden om nya situationen . Av: Malin Ljung .

RELATERADE BÖKOR