Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 - Hans Persson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Persson
DIMENSIONERA
9,32 MB
FILNAMN
Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3.pdf
ISBN
6120248445232

BESKRIVNING

Kartlägg elevernas teknikkunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!Många lärare tycker att det är svårt att veta vilket innehåll teknikämnet ska ha och vad eleverna förväntas kunna i åk 3 när kunskapskraven är avsedda för åk 6. I Tummen upp! får eleverna möta uppgifter på vägen mot de olika kunskapskraven.Läs merLgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! teknik, kartläggning åk 3 övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.I och med att det inte finns några kunskapskrav för åk 3 i teknik i Lgr 11 finns ett stort behov att säkerställa att eleverna redan då är på god väg att nå kunskapskraven i åk 6. Här fyller Tummen upp! teknik Kartläggning åk 3 en viktig funktion.Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i teknik eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.Om författarnaFörfattaren, Hans Persson, är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Han belönades 2004 med Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".Hans Persson har skrivit böckerna Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Biologi, Boken om Fysik och Kemi, Försök med Kemi, Försök med Biologi, Försök med Fysik, Försök med Matematik, Försök med NO 1-3 och Tummen upp! NO kartläggning åk 6 och åk 3 samt Boken om Teknik åk 4-6.

Kartlägg elevernas kunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11! Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i SO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Vid kartläggning redan i åk 3 öppnas möjligheten att arbeta framåtsyftande, med elevdelaktighet, formativ undervisning och bedömning.

Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 Antal sidor 12 Utgivningsdatum 2015-03-18 Upplaga 1 Förlag Liber Dimensioner 295 x 210 x 5 mm Vikt 60 g SAB uP ISBN 9789147119301. Du kanske gillar.

RELATERADE BÖKOR