Syntes Kemi 1, elevbok

Syntes Kemi 1, elevbok - Anders Henriksson, Annika Johansson, Erik Zetterberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Henriksson, Annika Johansson, Erik Zetterberg
DIMENSIONERA
8,24 MB
FILNAMN
Syntes Kemi 1, elevbok.pdf
ISBN
3370003370899

BESKRIVNING

Syntes är ett basläromedel i kemi för gymnasieskolan. Här finns basen till din kemiundervisning: på ett okomplicerat och lättillgängligt sätt, utan att traditionellt svåra moment har skalats bort.Syntes kemi 1, elevbok har återkommande kopplingar till vardagen och ett pedagogiskt bildspråk som gör kemin intressant och spännande. Här finns gott om lösta exempeluppgifter och ett pedagogiskt bildspråk som gör kemin intressant och spännande. Här finns en stor mängd övningsuppgifter av varierande svårighetsgrad och sammanfattningar i slutet av varje kapitel.I denna tredje upplaga har den löpande texten försetts med kortfattade marginalfrågor med fokus på begrepp och viktiga fakta. Övningsuppgifterna i slutet av varje kapitel är helt omarbetade och varje övningsuppgift har kategoriserats utifrån vilken eller vilka kunskaper och förmågor den utvecklar. Dessutom har övningsuppgifterna förslag till betygsnivåer för att göra det tydligare vilka krav som ställs på uppgifternas svar och lösningar. I avsnittet Svar och lösningar finns facit med fullständiga lösningar till övningsuppgifterna.Syntes kemi 1, elevbok i korthet: • ger möjlighet att arbeta med ett vardagsanknutet, pedagogiskt upplägg och har lättillgängligt språk• innehåller en rad kortfattade marginalfrågor med fokus på begrepp och viktiga fakta • fullständiga lösningar till övningsuppgifterna ger eleverna möjlighet att i högre grad arbeta på egen hand• förslag till betygsnivåer i anslutning till övningsuppgifterna 

Populära böcker av Anders Henriksson är Iris Biologi 1, elevbok, 2:a upplagan, Syntes Kemi 2, elevbok och Syntes Kemi 1, elevbok. Syntes Kemi 2, elevbok låter eleverna arbeta med lösta exempeluppgifter, återkommande kopplingar till vardagen och ett pedagogiskt bildspråk gör kemin intressant och spännande. Här finns en stor mängd övningsuppgifter i varierande svårighetsgrad och sammanfattningar i slutet av varje kapitel. Syntes Kemi 1, elevbok 811:- Book Outlet.

Det finns möjlighet att kombinera bok och digitala komponenter. Syntes kemi 2 består av elevbok och digitalt läromedel. Syntes Kemi 2 Interaktiv elevbok 12 mån: Amazon.es: Anders Henriksson: Libros en idiomas extranjeros I lekens värld är en grundbok om lekens betydelse.

RELATERADE BÖKOR