På G : svenska som andraspråk för grundläggande vuxenutbildning

På G : svenska som andraspråk för grundläggande vuxenutbildning - Sigrid Nordberg, Kristina Asker | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sigrid Nordberg, Kristina Asker
DIMENSIONERA
3,69 MB
FILNAMN
På G : svenska som andraspråk för grundläggande vuxenutbildning.pdf
ISBN
1708754300726

BESKRIVNING

På G är ett läromedel för åk 9 och vuxna i svenska som andraspråk på grundläggande vuxenutbildning och liknade utbildningar. Läromedlet är upplagt så att det kan användas flexibelt av kursdeltagare med både längre och kortare skolbakgrund och för olika typer av kurser och utbildningar. Det passar även för självstudier. Läroboken innehåller ett kom-i-gång-avsnitt, åtta teman och nio kapitel med språkkunskap, ordlistor, karta och register.

Kontakt. Kontaktuppgifter till medarbetare på NC Köp 'På G : svenska som andraspråk för grundläggande vuxenutbildning.

För mer information Läs om våra kombinationsutbildningar. På G är ett läromedel för åk 9 och vuxna i svenska som andraspråk på grundläggande vuxenutbildning och liknade utbildningar. Läromedlet är upplagt så att det kan användas flexibelt av kursdeltagare med både längre och kortare skolbakgrund och för olika typer av kurser och utbildningar. svenska som andraspråk för Grundläggande vuxenutbildning.

RELATERADE BÖKOR