När Åkes mamma glömde bort

När Åkes mamma glömde bort - Pija Lindenbaum | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pija Lindenbaum
DIMENSIONERA
5,36 MB
FILNAMN
När Åkes mamma glömde bort.pdf
ISBN
2315022507951

BESKRIVNING

Åke, Pija Lindenbaums nya bilderboksstjärna, är en liten doer som håller på med dinosaurier när han inte råkar in i härliga äventyr, som här. Åkes mamma blir vild och galen om morgnarna. Det ringer i hennes mobil och Åke måste skynda sig för att de inte ska komma för sent till dagis.Men en morgon är det tyst. Åke vaknar före mamma. När han puffar på henne märker han att hon har blivit nån slags drake. "Mår du bra?" frågar Åke. "Ganska", svarar mamma. Men hon har absolut glömt bort en massa saker. Åke får tala om för henne att han ska till dagis. Och hon kommer inte ihåg hur man gör frukost, Åke får fixa den. Mamma ställer mjölken i garderoben och flingorna på toaletten, i stället för att diska slickar hon tallrikarna och somnar mitt i bäddningen. "Näe", säger Åke. "Vi får gå till sjukhuset. Dom kanske har någon medicin mot drakar."Men vad gör man med en mamma som har blivit en drake som ska till sjukhuset?

Köp boken När Åkes mamma glömde bort hos oss! När Åkes mamma glömde bort Av Pija Lindenbaum. Bok-presentation: När Åkes mamma glömde bort Författar-presentation: Pija Lindenbaum: Kartonnage.

Philip Zandén läser Pija Lindenbaums bok. Operan Min mamma är en drake bygger på Pija Lindenbaums omtyckta barnbok När Åkes mamma glömde bort. Föreställningen hade premiär på Kungliga Operan 7 november 2015 och är ett samarbete med Göteborgsoperan (där föreställningen hade urpremiär 2011). När Åkes mamma glömde bort Fantastisk fantasi i turnerande barnpjäser.

RELATERADE BÖKOR