En bästis, tack!

En bästis, tack! - Emma Askling | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Askling
DIMENSIONERA
11,95 MB
FILNAMN
En bästis, tack!.pdf
ISBN
9592718498980

BESKRIVNING

Att gå i mellanstadiet är inte lätt. Luna önskar sig mest av allt en bästis. Men klassen är uppdelad i populära och inte särskilt populära, så det är inte lätt att hitta någon som struntar i alla maktspel.   Men när Bella börjar i Lunas klass förändras allt. Kanske kan Luna hitta en bästa kompis i den nya, självständiga tjejen...?   Emma Askling (född 1976) är barnsjuksköterska till yrket men skriver också böcker och noveller. Än så länge har hon skrivit för barn i åldern 8-12 år men i framtiden vill hon förutom att fortsätta att skriva för barn även skriva för ungdomar och vuxna. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 3 t. 11 min.Uppläsare: Hanna K Schmitz

Istället får hon en dagbok i väntan på att hitta en ny kompis. En bästis, tack! är en lättsam, välskriven relationsroman för barn i åldern 912 år. Den tar upp ämnen som vänskap och svek men skänker också hopp och en ingivelse om att allt inte alltid behöver vara som det verkar.

Den tar upp ämnen som vänskap och svek men skänker också hopp och en ingivelse om att allt inte alltid behöver vara som det verkar. Boken är humoristiskt skriven och ger, förutom flera skratt, en läsupplevelse som förmedlar en må-bra-känsla. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes frakt! Öppettider: Mån - Fre 10 - 18, lör 11 - 16 * En bästis, tack! av Emma Askling ( Bok ) Svenska, För barn och unga När Luna fyller tolv år önskar hon sig mest av allt en ny bästis, eftersom hennes kompis flyttat och hon inte längre har någon att dela sina hemligheter med. Jämför priser på En bästis, tack! och mängder av andra böcker. En bästis, tack handlar om Luna.

RELATERADE BÖKOR