Comedy queen

Comedy queen - Jenny Jägerfeld | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Jägerfeld
DIMENSIONERA
5,42 MB
FILNAMN
Comedy queen.pdf
ISBN
6339898109274

BESKRIVNING

Nominerad till Augustpriset 2018!Mamma fick folk att gråta. Hon får fortfarande folk att gråta fastän hon inte ens lever. Ibland när pappa duschar hör jag att han gråter. Jag tror att han tror att det inte hörs. Men det gör det. Därför tänker jag aldrig gråta. Aldrig! Och jag tänker inte få folk att gråta. Jag tänker få folk att skratta. Det är min mission!Sasha har just fyllt tolv år. Atomnumret för magnesium. Hennes mamma brukade säga att en del människor har funny bones. De är liksom roliga ända in till skelettet. Sen finns det de som kan lära sig att bli roliga, om de övar. Det finns också en tredje sort som inte är roliga alls, hur mycket de än försöker (troligen är Cecilia, Sashas lärare, en sån). Tyvärr misstänker Sasha att hon inte har funny bones, men hon har en plan: Hon SKA bli en riktig comedy queen! Och hon tänker öva tills vartenda halvtrist ben i kroppen är roligt. Om hon bara lyckas få folk att skratta kanske det andra försvinner. Det som ligger bakom ögonen och bränner och hotar att trilla ner för kinderna i form av - jo faktiskt - livsfarlig gråt.

- Då började jag tänka på hur man ändå måste gå upp varje morgon och klara av allt. Och så funderade jag mycket på hur det blir för ett barn om det allra värsta har hänt, när man måste gå till skolan och göra alla de här sakerna samtidigt som den andre föräldern också är i sorg. 2018, Kartonnage.

Hon tänker bli precis tvärtom: en sån som får folk att skratta. Comedy queen JENNY JÄGERFELD (Kartonnage) Tipsa en vän 129 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR