Sätt att se på konst

Sätt att se på konst - John Berger | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Berger
DIMENSIONERA
7,57 MB
FILNAMN
Sätt att se på konst.pdf
ISBN
6720517876151

BESKRIVNING

John Bergers banbrytande bok om vårt sätt att se på konst, "Sätt att se på konst", finns nu äntligen i nytryck. Boken är baserad på den engelska tv-serien Ways of seeing, som påverkade en hel generations sätt att se på konst.John Berger (1926-) är en av Englands mest inflytelserika konstkritiker och författare. I mitten av sjuttiotalet flyttade han till den lilla bergsbyn Qincy i Haute-Savoi, där han ägnat en stor del av sitt författarskap till att utforska livsbetingelserna för de europeiska bönderna. 1972 fick han Bookerpriset för romanen "G".

John Berger (1926-) är en av Englands mest inflytelserika konstkritiker och författare. Två sätt att värdera tavlor och konst. Det finns två sätt du kan värdera din konst och tavlor hos Sefina.

Innan du gör det har vi samlat lite råd kring värdering av konst och tavlor som kan vara bra att känna till. Slöjd är på väldigt många sätt ett skolämne som har med konst och konstpedagogik att göra. Vi fick först en visning av den aktuella utställningen med orginalillustrationer av Stina Wirsén.

RELATERADE BÖKOR