Mammasaurus

Mammasaurus - Stephan Lomp | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephan Lomp
DIMENSIONERA
8,28 MB
FILNAMN
Mammasaurus.pdf
ISBN
9553132762218

BESKRIVNING

I den här söta och färgglada bilderboken får vi följa med babysaurus som letar efter sin mamma. Han brukar sitta på mammasaurus rygg men en dag ramlar han av och tappar bort henne. Babysaurus ger sig iväg och ber sina förhistoriska vänner om hjälp, men ingen har sett hans mamma. Men mammasaurus har såklart inte försvunnit. Plötsligt är hon där, redo med en stor kram och ett sött, bladigt snacks. Är mammasaurus den snabbaste i djungeln? Nej. Den bästa flygaren? Nej! Har hon de vassaste tänderna? Absolut inte. Men hon är den bästa mammasaurusen i hela världen! STEPHAN LOMP har illustrerat flera böcker tidigare i sitt hemland Tyskland, men detta är hans debut som både författare och illustratör. Han bor i Düsseldorf.

Related articles Saturday is Caption Day - 8/10/11 #satcap (catsyellowdays.wordpress.com) MamaSaurus Creations, Kansas City, Missouri. 1,192 likes · 11 talking about this.

Köp boken Mammasaurus av Stephan Lomp (ISBN 9789177793809) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR