Leni är ett sockerhjärta

Leni är ett sockerhjärta - Emma Adbåge | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Adbåge
DIMENSIONERA
11,51 MB
FILNAMN
Leni är ett sockerhjärta.pdf
ISBN
7485624993404

BESKRIVNING

Leni är vuxen ibland och barn ibland. Tänk att det är så svårt för pappa att förstå! Leni kan allt, helt själv. Nästan …Tanterna på kaféet kallar Leni för sockerhjärta. Blä, vilket larvigt namn, tycker Leni. Leni är ju vuxen och behöver inte åka vagn, kan knäppa jackan alldeles själv, äter lök och stark ost. Precis som vuxna. Det kanske inte syns utanpå, men det känns.Det är så skönt att vara stor, att få göra precis som man vill. Ända tills pappa ber om hjälp med städningen. Då är det som att det vuxna plötsligt försvinner. Inte kan Leni städa, hon hade ju tänkt leka nu. Men soporna MÅSTE bäras ut och plötsligt kallar grannen henne för "stora damen". Vadå stora damen? Leni är ju liten!Leni är varken sockerhjärta eller "stora damen", hon är en trotsig och påhittig tjej, som känner sig missförstådd för det mesta. Det är inte lätt att vara liten och stor på samma gång!Emma Adbåge fångar på pricken det lilla barnets känslor och uttryck i kan själv-åldern.

av Emma Adbåge (Bok) Svenska, För barn och unga Leni tycker att hon är stor. Det är skönt att vara stor, att få göra det man vill.

Det är inte lätt att vara liten och stor på samma gång! Emma Adbåge fångar på pricken det lilla barnets känslor och uttryck i kan själv-åldern. Leni är varken sockerhjärta eller "stora damen", hon är en trotsig och påhittig tjej, som känner sig missförstådd för det mesta. Det är inte lätt att vara liten och stor på samma gång! Emma Adbåge fångar på pricken det lilla barnets känslor och uttryck i kan själv-åldern. Leni är varken sockerhjärta eller "stora damen", hon är en trotsig och påhittig tjej, som känner sig missförstådd för det mesta.

RELATERADE BÖKOR