Kompisböckerna: Hjälp! Ny i klassen!

Kompisböckerna: Hjälp! Ny i klassen! - Pernilla Gesén | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Gesén
DIMENSIONERA
10,73 MB
FILNAMN
Kompisböckerna: Hjälp! Ny i klassen!.pdf
ISBN
8536528348352

BESKRIVNING

"En perfekt serie för nybörjarläsaren om livet på lågstadiet."Mari Gustafsson, Piteå-Tidningen"Hjälp! Ny i klassen! är en fin och känsligt beskriven skildring av att komma ny i en klass. Bilderna och texterna bidrar tillsammans till att tonen i berättelsen blir trovärdig och karaktärerna igenkännbara."Annakarin Lindberg, BTJDen nya skolan är stor. Flera våningar hög. Och Maddox är ny i klassen! Det är jättemycket som är annorlunda vännerna, lärarna och lekarna. Men annorlunda kanske också kan vara bra?Hjälp! Ny i klassen! är en lättläst bok om hur läskigt det kan vara att börja i en ny klass, i en ny skola. Pernilla Geséns och Jeanette Mildes Kompisböcker skildrar livet i första klass med stor igenkänning och humor.

Kontakta administratören och be om hjälp. Administratörer hittar anvisningar i hjälpartikeln Verifiera lärare och ange behörigheter.

... I mötet med nya elever och nya grupper är det viktigt att lägga en stabil och trygg grund för gruppen att stå på. En film om barnkonventionen och barns rättigheter för låg- och mellanstadiet av Eva Funck.

RELATERADE BÖKOR