Heja jorden!

Heja jorden! - Jörn Spolander | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jörn Spolander
DIMENSIONERA
8,1 MB
FILNAMN
Heja jorden!.pdf
ISBN
9947031486868

BESKRIVNING

Heja jorden! är både en spännande saga och fakta om miljön och klimatforskningen. Nyfikna barn (och vuxna) får lära sig mer om rymden, växthuseffekten och lite om vad forskningen egentligen säger om klimatförändringar. Jol är 11 år gammal och bor på en planet någonstans långt ute i rymden. Det bästa hon vet är att besöka rymdforskaren Lima i observatoriet och titta på stjärnor och planeter i det stora tele- skopet.Det är så hon upptäcker jorden, en vacker planet som påminner om en blå pärla. Jorden är full av liv, och Jol får syn på tre barn som leker tillsammans. En dag märker Jol någonting konstigt. Varelserna på jorden verkar förstöra sin miljö genom att släppa ut växthusgaser i atmosfären. Tillsammans med sina forskarsvänner Lima och Lofar tar hon reda på mer vad som händer. Jol blir både ledsen och arg. Varför gör varelserna så?"Den här boken kan bli startskottet för nästa generation av klimataktivister." Mariestads-Tidningen

0,0000000000000000067 % av jordens hela massa. Blocket är Sveriges största marknadsplats med över 520322 annonser Hej Jorden är en klimatsmart berättelse för barn i förskoleåldern. Boken passar i barngrupper och pedagogiska samtal om miljö och klimat.

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

RELATERADE BÖKOR