Sommar och hemliga härligheter

Sommar och hemliga härligheter - Moni Nilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moni Nilsson
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Sommar och hemliga härligheter.pdf
ISBN
9697668581300

BESKRIVNING

Det är sommarlov och Semlan och Gordon har bestämt sig. De ska i hemlighet resa till Göteborg och hitta Semlans farfar. Men vägen dit är kantad av äventyrligheter och oväntade komplikationer. Varför var Lino till exempel tvungen att dyka upp just precis när Semlan och Gordon tränade för att ta kyssvärldsrekord och hamna i Guinness Rekordbok? Och sen bara försvinna.Vad var det egentligen han hade velat säga när pappa glömde bort att tala om att han hade ringt?Och vem kunde gissa att Semlan skulle bli förband åt 4U på Ullevi?Semlan och Gordon Sommar och hemliga härligheter är andra delen i Moni Nilssons nya serie för slukaråldern. Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats. 

Wow!!! Ljudbok: Sommar och hemliga härligheter. Startsida › Moni Nilsson › Kärlek & känslor › 9-12 år › Berättelser.

Men vägen dit är kantad av äventyrligheter och oväntade komplikationer. Semlan och Gordon: Sommar och hemliga härligheter av Moni Nilsson Förra året kom första boken om 12-åriga Semlan Nichlasdotter Liljestrand, Pappan med de stora skorna . Nu kommer del två, Sommar och härligheter . Sommar och hemliga härligheter.

RELATERADE BÖKOR