Ord i djupaste blått

Ord i djupaste blått - Cath Crowley | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cath Crowley
DIMENSIONERA
7,3 MB
FILNAMN
Ord i djupaste blått.pdf
ISBN
5688359510999

BESKRIVNING

Oemotståndlig kärlekshistoria och en hyllning till orden och livet»Crowley formulerar sig med samma lätthet och bakomliggande allvar som till exempel John Green.« | Litteraturmagasinet»En av de mest underbara och utsökta böcker jag har läst på väldigt länge. Jag inte bara läste den, jag levde i den.« | Jennifer Niven, författare av New York Times-bestsellern Som stjärnor i nattenRachel var länge hemligt förälskad i sin bästa vän Henry Jones. Dagen innan hon flyttade från Gracetown gömde hon ett kärleksbrev i Henrys favoritbok, i hans föräldrars bokhandel. Rachel väntade. Men Henry hörde aldrig av sig. Tre år senare - känslomässigt bedövad efter att hennes bror omkommit i en drunkningsolycka - återvänder Rachel till Gracetown. Hon ska arbeta ett år innan hon går om sista året i skolan och får jobb i bokhandeln, där hon nu tvingas arbeta med Henry, som hon helst aldrig velat träffa igen. Henry är glad över att Rachel är tillbaka och förstår inte varför hon är så kylig gentemot honom. Men så småningom börjar de komma varandra närmare igen. Livet går inte att styra och ibland är det outhärdligt. Men tänk om det finns ord, kärlek och andra chanser som gör att allt trots allt har mening?CATH CROWLEY är en flerfaldigt prisbelönt australiensisk ungdomsboksförfattare. Ord i djupaste blått [Words in Deep Blue] är hennes hyllade kärlekshistoria om två tonåringar som hittar tillbaka till varandra, en berättelse om kärlek och sorg, förlust och förhoppningar. Crowley bor i Melbourne, där hon också undervisar i kreativt skrivande. »Originell, klok och oumbärlig. En hyllning till orden och livet.« | Kirkus Reviews

Rachel väntade. Ord i djupaste blått av Cath Crowley är en romantisk bok om stor kärlek och djup sorg. Allt utspelar sig i en gammal charmig bokhandel.

Utan att spoila slutet vill jag dela med mig av bokens fantastiska slutrader "Det förflutna bär jag med mig, nuet är här. Ord i djupaste blått [Words in Deep Blue] är hennes hyllade kärlekshistoria om två tonåringar som hittar tillbaka till varandra, en berättelse om kärlek och sorg, förlust och förhoppningar. Cath Crowley bor i Melbourne, där hon också undervisar i kreativt skrivande. Ord i djupaste blått av Sundh, Lars: Oemotståndlig kärlekshistoria och en hyllning till orden och livet»En av de mest underbara och utsökta böcker jag har läst på väldigt länge.

RELATERADE BÖKOR