Corda 1 2:a uppl

Corda 1 2:a uppl - Bengt Löfstrand, Gert Gabrielsson, Ragnar Danielsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bengt Löfstrand, Gert Gabrielsson, Ragnar Danielsson
DIMENSIONERA
5,17 MB
FILNAMN
Corda 1 2:a uppl.pdf
ISBN
3844855386945

BESKRIVNING

Corda är ett uppskattat läromedel i grundläggande matematik som bland annat används på introduktionsprogram, folkhögskolor samt inom den grundläggande vuxenutbildningen. Läromedlet finns i tre delar – Corda 1, 2 och 3 – som motsvarar det centrala innehållet för årskurs 4–6, 7–9 samt gymnasiekurserna Matematik 1b och 1c. Corda finns som tryckt elevbok samt elev- och lärarwebb. Corda 1 innehåller åtta teman: Vårt talsystemAddera och subtraheraMultipliceraDivideraBråk och decimaltalGeometriStatistik och procentBlandade textuppgifterCorda 1 och 2 ger tillsammans underlag för minst betyget E i matematik enligt grundskolans kursplan och motsvarande kursplan för komvux. Corda 1 behandlar taluppfattning med naturliga tal och enkla tal i decimal och bråkform samt räkning med de fyra räknesätten, med och utan räknare. Läromedlet tar även upp enheter för sträcka, area, volym och tid samt grundläggande geometri med vinkelbegreppet, omkrets, area och volym. Här behandlas även procentbegreppet samt avläsning och tolkning av data i tabeller och diagram. Läromedlet är fyllt med tillämpningar från vardagen och samhället runt om kring oss. Den är skriven på ett språk som syftar till att utveckla elevernas förmåga till kommunikation och resonemang. Corda 1 i korthet: • ger tillsammans med Corda 2 underlag för minst betyget E i matematik enligt grundskolans kursplan och motsvarande kursplan för komvux• med tillämpningar från vardagen och samhället runt eleverna• med ett språk som syftar till att utveckla elevernas förmåga till kommunikation och resonemang

Tillbaka till sökresultatet. Corda 1 2:a uppl Bengt Löfstrand, Gert Gabrielsson, Ragnar Danielsson (Kartonnage) Tipsa en vän 489 kr Antal.

| Adlibris Corda är ett uppskattat läromedel i grundläggande matematik som bland annat används på introduktionsprogram, folkhögskolor samt inom den grundläggande vuxenutbildningen. Läromedlet finns i tre delar - Corda 1, 2 och 3 - som motsvarar det centrala innehållet för årskurs 4-6, 7-9 samt gymnasiekurserna Matematik 1b och 1c.

RELATERADE BÖKOR