Boken om rock : för alla små och stora fans

Boken om rock : för alla små och stora fans - Rita Nabais, Dregen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rita Nabais, Dregen
DIMENSIONERA
5,77 MB
FILNAMN
Boken om rock : för alla små och stora fans.pdf
ISBN
3448808288985

BESKRIVNING

Boken om ROCK - för alla små och stora fans ger dig en alldeles egen guide till den största, bästa och mest högljudda musik världen skådat: Rock!Hur utvecklades de olika stilarna? Vilka band har gjort de starkaste avtrycken? Vad krävs det egentligen för att bli en ihågkommen som en riktig rockstjärna?Rita Nabais tar dig med på en resa genom rockhistorien och Joana Raimundo har gjort fantastiska illustrationer. Boken är den första i sitt slag, en riktig guldgruva för både nyblivna rockälskare och erfarna headbangers."Den stora bilden av Kiss scenshow som täcker hela insidan av omslaget till Alive II är fortfarande den bild jag tittat längst på i hela mitt liv. Jag satt på mitt rum med hörlurar och stirrade på dessa fyra monster omgivna av eld och drömde mig bort till en magisk och främmande rockvärld där allt var möjligt. Inte visste jag att musiken skulle ta mig dit när jag själv blev stor, men jag hoppades nog redan då.”- Dregen  

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Rowling är författaren till de mångfaldigt prisbelönta böckerna om Harry Potter, böcker som slagit alla rekord. De är älskade av läsare över hela världen, serien har sålt över 450 miljoner exemplar, översatts till 78 språk och blivit åtta filmsuccéer. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer.

RELATERADE BÖKOR