Alice i Underlandet

Alice i Underlandet - Lewis Carroll | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lewis Carroll
DIMENSIONERA
12,36 MB
FILNAMN
Alice i Underlandet.pdf
ISBN
9368987928139

BESKRIVNING

Här kan barnen leka tekalas, klä ut sig, krypa in i kaninens hus, åka rutschkana, läsa böcker, pussla med mera. Vi vill stimulera barnens fantasi och ge dem en ingång till en klassiker inom litteraturen. Alice i Underlandet del 1 av 5.

Hos barn var Carroll en omtyckt sagoberättare och det var hans väns dotter, Alice, som gav inspiration till äventyren i Underlandet som har levt vidare generation efter generation. Alice i Underlandet i Tove Janssons säregna stil och stämningsfulla skrud är den perfekta presentboken! LEWIS CARROLLS tidlösa och klassiska mästerverk Alice i Underlandet firar 150-årsjubileum 2015 och det uppmärksammar vi med en påkostad och lyxig presentutgåva med genomgående illustrationer av ingen mindre än TOVE JANSSON, Mumintrollens skapare och "mamma". Alice i Underlandet är en vindlande, lite mystisk och drömlik lekutställning på Kulturen i Lund. Här kan barnen leka tekalas, klä ut sig, krypa in i kaninens hus, åka rutschkana, läsa böcker, pussla med mera.

RELATERADE BÖKOR