222 grejer du inte visste att du ville veta

222 grejer du inte visste att du ville veta - Micke Hermansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Micke Hermansson
DIMENSIONERA
5,8 MB
FILNAMN
222 grejer du inte visste att du ville veta.pdf
ISBN
2479531161978

BESKRIVNING

Visste du att en blåvals tunga väger lika mycket som en elefant eller att ”ett ögonblick” en gång i tiden faktiskt var exakt 90 sekunder långt? Dessa spännande fakta och 220 till får du lära dig i boken ”222 grejer du inte visste att du ville veta” av Micke Hermansson, skaparen av konceptet ”Grej of the Day”. Med kunskaperna i denna bok kan du glänsa med oanade faktakunskaper som garanterat får andra att häpna, eller helt enkelt bara säga ”Wow, det visste jag inte!”

Camilla: - Hon lider av en allvarlig Star Wars-besatthet och vägrar gå i terapi för detta. - Hon får kväljningar av smörgåstårta.

Jag läste i en grupp om formativ undervisning och big five om mikrolektioner, en kort intensiv genomgång varje dag om ett aktuellt ämne och tänkte att detta är något för många fler. Micael Hermansson i Umeå gör detta med sina femmor för att öka engagemang, allmänbildning, lärlust och behålla nyfikenheten. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR