Vidunder

Vidunder - Jorun Modén | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jorun Modén
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Vidunder.pdf
ISBN
9770305409148

BESKRIVNING

Det här är den första monsterguiden med ljud! Här får du inte bara veta hur snömannen ser ut, var jättarna lever och hur man får syn på en alv eller ett skogsrå, utan även hur vampyren, enhörningen och draken låter. Här finns också tips på hur du skyddar sig mot zombier. Boken presenterar 22 olika varelser med texter, bilder och inspelade ljud. Den  är rikligt illustrerad med helsidesbilder i färg och mindre svartvita bilder som visar varelsernas utseenden.Till varje varelse finns en faktaruta med uppgifter om bland annat deras förmågor, var de håller till samt hur man skyddar sig mot dem. Texterna innehåller historiska bevis och dokumenterade vittnesmål om varelsernas existens.Varelserna finns omkring oss, många i vår närhet, men vissa är nästan omöjliga att se, som till exempel varulven och vampyren, men med hjälp av den här boken kan du upptäcka dem!Jorun Modén är författare och hängiven vidunderspanare.Henrik Tamm är illustratör som skriver böcker och arbetar med filmanimationer för Dreamworks (Shrek, Narnia med flera).Peter Bergting är tecknare och illustratör som är verksam framförallt inom fantasyområdet.Nakatomi Productions, som står bakom ljuden i den prisade filmen Kung Fury, har fångat varelsernas ljud.

PRE-ORDER THE SINGLE "THIRST": http://po.st/VidunderThirst omättligt vidunder - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online.

Hoppa till navigering Hoppa till sök. Svenska Substantiv .

RELATERADE BÖKOR