Pappor och pirater

Pappor och pirater - Katarina Mazetti | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Mazetti
DIMENSIONERA
7,10 MB
FILNAMN
Pappor och pirater.pdf
ISBN
7483279047156

BESKRIVNING

Moderna femböcker!I den sjätte boken om Kusinerna Karlsson följer vi med på ett spännande vinteräventyr i skärgårdsmiljö. Precis som i Katarina Mazettis tidigare böcker blandas humor med härlig mysrys - det här är spännande feelgood för riktigt bokslukare.Moster Frida har hamnat på sjukhus med ett brutet ben och eftersom det är lov ska kusinerna vara på ön och ta hand om hennes häst, Gervir, några dagar tills Frida är tillbaka igen. Men vad är det för ljussken som kommer från lotstornet? Och de mystiska fotspåren i snön? Frågorna hopar sig och kusinerna bestämmer sig för att ta reda på det när de plötsligt står öga mot öga med en pirat!Böckerna om Kusinerna Karlsson är storsäljare även i Frankrike och Tyskland.KATARINA MAZETTI har en diger lista av böcker bakom sig. Allt från bilderboken "Här kommer tjocka släkten" (med bilder av Gunna Grähs), kapitelböcker och ungdomsböcker till romansuccéerna "Grabben i graven bredvid" och "Berättelser för till- och frånskilda".

Från 79 kr/mån ... Ljudbok: Kusinerna Karlsson - Pappor och pirater. Startsida › Katarina Mazetti › Ungdom ya › 9-12 år › Spänning.

Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ... Pappor och pirater. By Katarina Mazetti (Ljudbok, Ljudbok, CD) 2015, Svenska, För barn och unga Narrator Kerstin Andersson.

RELATERADE BÖKOR