Intensivträning ma åk 1-3 Taluppfattning 1-100 Elevhäfte

Intensivträning ma åk 1-3 Taluppfattning 1-100 Elevhäfte - Ingrid Olsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingrid Olsson
DIMENSIONERA
4,53 MB
FILNAMN
Intensivträning ma åk 1-3 Taluppfattning 1-100 Elevhäfte.pdf
ISBN
8012030425718

BESKRIVNING

Intensivträning i matematik innebär att en elev får en-till-en-undervisning utöver undervisningen i klassen under en begränsad tid, 20-30 min per dag, 4-5 dagar/vecka. Varje träningstillfälle har ett eget uppslag i elevhäftet och där finns även aktiviteter som eleven ska göra tillsammans med en vuxen hemma eller med läxhjälp i skolan.Till varje elevhäfte finns en handledning med aktiviteter, uppgifter och utmanande frågor. Handledningen har en tydlig arbetsgång som man kan följa vid varje träningstillfälle. Arbetsgången ger eleven möjlighet att använda språket, generalisera och utveckla inre bilder som ett stöd för det abstrakta tänkandet.HandledningTill varje elevhäfte finns en handledning med aktiviteter, uppgifter och utmanande frågor I handledningen finns konkret beskrivet hur undervisningen ska läggas upp. Läs och genomför varje moment steg för steg för lyckat resultat:1. LärandemålVarje avsnitt inleds med lärandemål och en beskrivning av vad du behöver för material till avsnittet2. GenomgångSteg för steg får du veta vad du ska säga, göra och fråga innan eleven ska göra uppgifterna i häftet. Genomgången innebär ofta att eleven först får möta och samtala utifrån konkret material, för att sedan övergå till bilder. 3. UppgifterTill alla uppgifter som finns i elevhäftet finns stöd i handledningen.4. Förbered hemuppgifternaInnan eleven tar hem läxan förbereder ni den gemensamt i skolan. ElevhäfteVarje träningstillfälle är ett uppslag i elevens häfte, där en sida är för arbete i skolan och en sida för arbete hemma. Om eleven har möjlighet finns det extra färdighetsträning på webben att fortsätta med.Längst ner på sidan finns alltid lärandemålen beskrivna. Där finns också utrymme för den som hjälper till med läxan att skriva en kommentar.

Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Välkomna till Sveriges största litterära magasin! Pris: 109 kr.

Intensivträning i matematik innebär att en elev får en-till-en-undervisning utöver Compre o livro Intensivträning i matematik åk 1-3 Taluppfattning 1-100, elevhäfte na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom anna wahlström Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR