Duktiga Annika

Duktiga Annika - Elsa Beskow | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elsa Beskow
DIMENSIONERA
10,59 MB
FILNAMN
Duktiga Annika.pdf
ISBN
5070424116528

BESKRIVNING

Tidlös saga av Elsa Beskow, som utkom första gången 1941. Annika är en riktigt snäll och duktig flicka som kan hjälpa till med allt möjligt. Som att vakta kossan Majros när gärdsgården är trasig till exempel. Fast alldeles enkelt är det inte ens för Annika och så särskilt bara hade det nog inte gått om hon inte fått hjälp av den snälla hunden och en trevlig tomtefamilj!Elsa Beskow (1874-1953)är en av Sveriges mest kända bilderboksskapare. I generation efter generation har hon fängslat barn med sina varma, trygga, roliga, spännande och vackra böcker som finns utgivna på 14 språk världen över.

Men läser den, det gör vi. Boken börjar i princip… Annika är en riktigt snäll och duktig flicka som kan hjälpa till med allt möjligt.

23 november 2018 TEXT: Lasse Anrell Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM/TT. Journalist och författare, avled i oktober, 56 år gammal. Om dagens duktiga ungdom, olycklig kärlek och den platta känslan vi känner som glädje.

RELATERADE BÖKOR