Djuren i skogen. Vinterboken

Djuren i skogen. Vinterboken - Sarah Sheppard | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Sheppard
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
Djuren i skogen. Vinterboken.pdf
ISBN
8495197164066

BESKRIVNING

Vinterboken är den roliga fortsättningen på succéboken Djuren i skogen! Här möter du djurfamiljerna igen, nu i en frusen och kall vintervärld. Du får också träffa nya invånare, bland annat byggmästarfamiljen bäver och den röjiga familjen vildsvin.I vinterskogen snusas det i bon och iden, sovs det djupt i gryt och bohålor, fast inte djupare än att fru Björn vaknar till, får tre gulliga ungar och passar på att skriva lite vinterdagbok.Djuren är experter på att överleva, stilarna är många. En del övervintrar nedfrysta som zombies, andra klarar sig helt utan bon. Det pulsas och halkas genom snöhäng och drivor. Det skuttas i gångar, knapras, gnags och äts kottar, bark och bär från vinterförråd. Djuren vet precis hur de ska göra.Men en dag lyser solen lite starkare och snön börjar smälta. Tussilagon tittar fram och sälgen slår ut. Dags för vårstädning i stacken, pälsbyten och nya bobyggen lite varstans. Fru Björn vaknar, björnungarna tittar ut ur idet och skogen fylls av ljud och dofter. Våren är tillbaka!När du har läst den här boken har massor av spännande vetande fastnat i din skalle. Suveränt väver Sarah Sheppard ihop fakta och fantasi. Hennes naturböcker liknar inga andra!

Vinterboken är den roliga fortsättningen på succéboken Djuren i skogen! Här möter du djurfamiljerna igen, nu i en Djuren i skogen, Vinterboken. sverigesradio.se "Precis så drastisk och rolig är den här boken.

Den stora, spännande Djuren i skogen, Vinterboken, kommer ut i oktober. Djuren i skogen, Vinterboken by Sarah Sheppard (Author), Sarah Sheppard (Illustrator) published by Rabén & Sjögren in Sweden. Learn more at Frontlist. Vinterboken är den roliga fortsättningen på succéboken Djuren i skogen! Här möter du djurfamiljerna igen, nu i en frusen samt kall vintervärld.

RELATERADE BÖKOR