Äventyrlig sommar

Äventyrlig sommar - Thomas A. Andersson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas A. Andersson
DIMENSIONERA
9,26 MB
FILNAMN
Äventyrlig sommar.pdf
ISBN
4236394646944

BESKRIVNING

Jimmy, 12 år, är rädd för en tråkig början på sitt sommarlov när han mer eller mindre tvingas ned från Stockholm till sina jämnåriga kusiner i Kolmården. Vad har han egentligen gemensamt med Anders som är så överintelligent att han fick börja i tredje klass direkt? Eller hans tjugo minuter yngre tvillingsyster Anneli som är redaktör för skoltidningen?Inte mycket som han ser det.Men det börjar inträffa mystiska saker i Kolmården. Egendomliga meddelanden sänds över kortvågsradio. Mystiska män både lodar och dyker i Bråviken nattetid. Barnen ser, men ingen tror dem. Då gör de tre gemensam sak för att själva lösa mysteriet. Det blir en dramatisk jakt på Bråviken, i Kolmårdens Djurpark och genom mörka fuktiga gruvgångar.Det tråkiga sommarlovet förvandlas inte bara till en äventyrlig sommar, utan även till en farlig sådan…

Den senaste månaden har varit äventyrlig för guldet. ÄVENTYRLIG SOMMAR för tanken till Astrid Lindgrens Kalle Blomkvist-böcker! Visa mer. Artiklar du besökt.

Här är tre härliga platser vi gärna besöker i sommar. Nere till höger hittar du alla sommarens sexhoroskop - Väduren är en charmig förförare i sommar, Oxen en uthållig romantiker medans . Tvillingarna är ombytliga åskådare.

RELATERADE BÖKOR