Språkkraft - svenska för nyanlända 7-9

Språkkraft - svenska för nyanlända 7-9 - Tiia Ojala | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tiia Ojala
DIMENSIONERA
4,73 MB
FILNAMN
Språkkraft - svenska för nyanlända 7-9.pdf
ISBN
1185357588840

BESKRIVNING

Har du elever som är nya i svenska skolan? Vill du ha ett språk- och kunskapsutvecklande arbetsmaterial som bygger på genrepedagogik? Språkkraft – svenska för nyanlända 7–9 riktar sig till elever i högstadieåldern som nyligen har kommit till Sverige. För att skapa en effektiv inlärningsprocess integreras språkundervisningen i ämnesundervisningen med hjälp av genrepedagogik. Låt ditt klassrum fyllas med olika textgenrer, samtal, samarbete och kreativt skrivande. Språkkraft – svenska för nyanlända 7–9 fokuserar på följande kapitel som har en tydlig koppling till kunskapskraven åk 9: En instruktionEn recensionEn självbiografiEn faktatext En insändareEn novellKapitlen i Språkkraft – svenska för nyanlända 7–9 är uppbyggda utifrån genrepedagogik och syftar till att stötta och utveckla elevernas vardagsspråk och skolspråk. Genom att arbeta enligt cirkelmodellen blir eleverna medvetna om att olika textgenrer har olika språkliga mönster, strukturer och syften. Arbetsuppgifterna stärker elevernas läs- och skrivinlärning och utvecklar deras ordförråd. Grammatiken blir meningsfull eftersom den lyfts i ett textnära sammanhang. Språkkraft – svenska för nyanlända 7–9 passar dig som- vill ha en effektiv inlärningsprocess- vill arbeta med genrepedagogik i ett mångkulturellt klassrum- vill att språkundervisning integreras i ämnesundervisningFörfattare till Språkkraft – svenska för nyanlända 7–9 är Tiia Ojala. Tiia Ojala är legitimerad lärare, fil. mag. i svenska som andraspråk, läromedelsförfattare, legitimerad coach, föreläsare samt vinnare av ett läromedelsförfattarpris Lärkungen 2014. Hon har även arbetat som förstelärare. 

Låt ditt klassrum fyllas med olika textgenrer, samtal, samarbete och kreativt ... I paketet ingår:10 ex av Språkkraft - svenska för nyanlända 7-9. Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Språkkraft - svenska för nyanlända, årskurs 7-9, är ett språk- och kunskapsutvecklande arbetsmaterial som bygger på genrepedagogik.

Skickas inom 3-6 vardagar. Köp boken Språkkraft - svenska för nyanlända 4-6 av Tiia Ojala (ISBN 9789140695628) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR