Språket och berättelsen 3

Språket och berättelsen 3 - Linda Gustafsson, Uno Wivast | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Gustafsson, Uno Wivast
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Språket och berättelsen 3.pdf
ISBN
2690390742486

BESKRIVNING

Språket och berättelsen är en läromedelsserie i svenska för gymnasiets högskoleförberedande program. Här kombineras det bästa av två världar – skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt teoriavsnitt som behandlar de språkliga momenten. Serien består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. Språket och berättelsen 3 innehåller fyra avsnitt: Den vetenskapliga textenRetorik och talekonstAtt tolka och analyseraSvenska språkets historiaEtt läromedel för gymnasiekursen Svenska 3. Här behandlas kursens olika moment, och särskilt fokus ligger på litterär analys samt vetenskapligt skrivande. Eleverna får lära sig några vanliga litterära analysmodeller, som till exempel feministisk och biografisk läsning. Dessa tekniker tillämpas i tydliga exempelanalyser, och tränas sedan med hjälp av noveller, dikter och många konkreta övningar. Den vetenskapliga texttypen får rejält utrymme och boken går igenom hypotes, frågeställning och slutsats, liksom disposition och källhantering. Läromedlet fungerar både för dig som vill välja och vraka ur läromedlet, och för dig som vill följa ett genomtänkt upplägg från start till mål.    Språket och berättelsen 3 i korthet: • för gymnasiekursen Svenska 3• kombinerar det bästa av två världar – skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt teoriavsnitt som behandlar de språkliga momenten• fungerar både för dig som vill välja och vraka ur läromedlet, och för dig som vill följa ett genomtänkt upplägg från start till mål

I Språket och berättelsen 3, digitalt läromedel finns • interaktivt och multimodalt innehåll • tester och övningar • stöd för smart studieteknik ... Språket och berättelsen 3 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen Svenska 3. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till smarta funktioner, helt anpassat till Gy11.

Språket och berättelsen 3 innehåller fyra ... Språket och berättelsen är en läromedelsserie i svenska för gymnasiets högskoleförberedande program. Här kombineras det bästa av två världar - skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt teoriavsnitt som behandlar de språkliga momenten.

RELATERADE BÖKOR