Mysterieklubben och det hemliga rummet

Mysterieklubben och det hemliga rummet - Patrik Bergström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patrik Bergström
DIMENSIONERA
5,42 MB
FILNAMN
Mysterieklubben och det hemliga rummet.pdf
ISBN
6658769336156

BESKRIVNING

Amanda flyttar med sin familj till Vilunda. En helt vanlig, tråkig, mellanstor stad där inget händer. Eller? Amandas nya rum visar sig gömma en hemlighet, en hemlighet som kräver att en mysterieklubb bildas! Som tur är möter Amanda en ny kompis, Carl, som bor på Kanterbergs slott. Och när en brinnande tankbil riskerar att explodera hamnar de mitt i händelsernas centrum.Patrik Bergströms nya serie om Mysterieklubben bjuder på spänning, action och äventyr i högt tempo! Dolda gångar, märkliga ljus, mystiska grannar och allt annat som hör mysterier till gör Mysterieklubben till klassisk spänning i modern tappning. Böckerna är genomillustrerade i färg av Filippo Vanzo.

Vilunda är en lugn och mellanstor stad dit Amanda flyttar med sin familj. Amanda tror att allt kommer att bli tråkigt i den nya staden men det visar sig inte alls stämma.

Amanda flyttar med sin familj till Vilunda. E... Mysterieklubben och det hemliga rummet av Patrik Bergström.

RELATERADE BÖKOR