Koll på matematik 2A

Koll på matematik 2A - Hanna Almström, Pernilla Tengvall | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hanna Almström, Pernilla Tengvall
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Koll på matematik 2A.pdf
ISBN
6143540730525

BESKRIVNING

Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt och inspirerande läromedel som möjliggör en bra och målinriktad matematikundervisning. Läromedlet lyfter fram matematiska begrepp och elevernas lärande stöds genom ett formativt förhållningssätt. Metoder för självbedömning används kontinuerligt. Formativ bedömning innebär att kontinuerligt och frekvent klargöra var eleven står, vart eleven är på väg och hur eleven ska nå dit. Koll på matematik 1-3 är konstruerad utifrån följande principer för formativt lärande: 1) Klargöra, delge och förstå lärandemål och kriterier för framsteg. 2) Genomföra effektiva diskussioner, aktiviteter och inlärningsuppgifter som tar fram belägg för lärande. 3) Ge feedback som för lärandet framåt. 4) Aktivera eleverna att blir läranderesurser för varandra. 5) Aktivera eleverna till att äga sitt eget lärande. Till Koll på matematik finns även Bingel, en digital ö-värld där eleverna färdighetstränar med Sanoma Utbildnings läromedel för låg- och mellanstadiet. Övningarna i Bingel är kopplade till kapitlen i boken och följer samma progression. Eleverna känner igen sig och tränar på samma moment, i bok och digitalt.

synliggöra och tydliggöra matematiken med hjälp av bilder och filmer. använda Bingel på datorn (där arbetsmaterialet är kopplat till boken) Vi kommer att arbeta med.

Få koll på matten, samla poäng, medaljer och ha kul! Köp 'Koll på matematik 2A Läxbok' nu. Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt och inspirerande Matematik 2a Böcker SPARA pengar genom att jämföra priser på 70 modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket - Gör ett bättre köp idag! Koll på matematik 2A (Häftad, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt samt inspirerande läromedel som möjliggör en bra samt målinriktad matematikundervisning.

RELATERADE BÖKOR