Birger - det lilla Storsjöodjuret simmar vart han vill

Birger - det lilla Storsjöodjuret simmar vart han vill - Sara Strömberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Strömberg
DIMENSIONERA
7,41 MB
FILNAMN
Birger - det lilla Storsjöodjuret simmar vart han vill.pdf
ISBN
5692550987222

BESKRIVNING

Pappa säger att Birger inte får simma till sprickan. Men Birger gör som vanligt som han vill, och plötsligt är han vilse. Kommer han att hitta hem igen?Den fjärde boken om det lilla Storsjöodjuret Birger handlar bland annat om en rutschkana, ett rockband och lite tårar. Men kanske mest om att man ibland måste simma vart man vill."Det här är en riktigt bra barnbok med jämställda värderingar och ett modernt och mycket rikt språk. Det är en bok som många barn gärna vill höra om och om igen och den stimulerar verkligen deras språkutveckling. De lockande illustrationerna är gjorda av Anders Nilsson, som lyckas få in både humor och känsla i de tecknade bilderna."Maj-Britt Claesson, Lektör. BTJ. Häfte 13105592"...ibland är det viktigare att lyda äventyrslusten än ängsliga förmaningar."Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning"Har du inte upptäckt Birger än, gör det!"Karin Ljusterdal, Västerås Stadsbibliotek på www.boktips.net, om tredje boken”Hoppas verkligen på en fortsättning på den bästa barnboksserie vi läst!!!”Ulrika Gaunitz, Stockholm, om första och andra boken”Böckerna om den lilla sjöodjursungen utstrålar en upptäckarglädje och en leklust att vara rädd om!”Helen Schmidl, ÖstersundsPosten, om första och andra boken”Nu längtar jag bara efter kommande böcker om Birger, för det här är en bilderboksserie som uppskattas av såväl barn som vuxna!”Carola Lindström, Barnboksbloggen, om tredje boken"Birgerböckerna är helt fantastiska! Det här är helt klart böcker som man inte bara ska låna från biblioteket utan ha hemma i bokhyllan."Ewa-Maria Wiik, Finland, om första och andra boken.

Populära böcker av Sara Strömberg är Birger - the little Storsjö Monster makes it up, Birger - the little Storsjö Monster och Birger - det lilla Storsjöodjuret. Önskestenen. Vintern har kommit.

Skickas idag. Köp boken Birger - det lilla Storsjöodjuret simmar vart han vill av Sara Strömberg (ISBN 9789163717284) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR