Avancerad klättring och repteknik : från knytnävsjam och clogging till långturer och kamratklättring;

Avancerad klättring och repteknik : från knytnävsjam och clogging till långturer och kamratklättring; - Bobo Gustavsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bobo Gustavsson
DIMENSIONERA
5,87 MB
FILNAMN
Avancerad klättring och repteknik : från knytnävsjam och clogging till långturer och kamratklättring;.pdf
ISBN
9428616557310

BESKRIVNING

Avancerad klättring och repteknik vänder sig till dig som har klättrat ett tag men vill lära dig mer och utvecklas till en bättre och mer kompetent klättrare. Boken tar vid där författarens grundbok Stora boken om klättring slutade och täcker de flesta aspekter av klättring på klippa. Boken tar bland annat upp:Mental klättringFall och fallträningSprickklättringLångtursklättringKamraträddningAnkarbyggeAidklättring, jumarering och cloggingKnutar och mer repteknikBorrbultar och bultningAvancerad klättring och repteknik är rekommenderad kurslitteratur för Svenska Klätterförbundets normerade kurser. Bland andra fortsättningskurs, kamraträddningskurs, aidklätterkurs och hjälpinstruktörskurs. Den är också rekommenderad litteratur för instruktörsaspiranter.

Det kan väl inte vara så svårt att bestiga ... LIBRIS titelinformation: Avancerad klättring och repteknik : från knytnävsjam och clogging till långturer och kamraträddning / Nils Ragnar Gustavsson. Avancerad klättring och repteknik vänder sig till dig som har klättrat ett tag men vill lära dig mer och utvecklas till en bättre och mer kompetent klättrare. Boken tar vid där Stora boken om klättring slutade och täcker de flesta aspekter av klättring på klippa.

Boken tar bland annat upp: Menta... Kurslitteratur Online på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 935 544 rabatterade produkter. Fynda Kurslitteratur Online billigt här! Kurslitteratur Begagnat på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 3 118 889 rabatterade produkter.

RELATERADE BÖKOR