Ämnet Bild - Lärobok med övningar

Ämnet Bild - Lärobok med övningar - Sofia Rhedin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Rhedin
DIMENSIONERA
6,14 MB
FILNAMN
Ämnet Bild - Lärobok med övningar.pdf
ISBN
6214712446416

BESKRIVNING

Läroboken ÄMNET BILD är uppdelad så som det centrala innehållet i Kursen Bild 100p på Gymnasieskolan. Men boken kan med fördel användas av andra stadier i skolan. Boken vänder sig till alla som är intresserade av bild och bildproduktion. Bilderna, instruktionerna och övningarna kommer att ge dig en inspirerande läsning och kommer att hjälpa dig att komma vidare inom bildskapande. För dig som arbetar med ungdomar inom alla möjliga olika verksamheter, är detta en bok som kommer att serva dig med nya idéer.

Men boken kan med fördel användas av andra stadier i skolan. Boken vänder sig till alla som är intresserade av bild och bildproduktion.

Läroboken ÄMNET BILD är uppdelad så som det centrala innehållet i Kursen Bild 100p på Gymnasieskolan. Men boken kan med fördel användas av andra stadier i skolan.

RELATERADE BÖKOR